Ajerkoniak Napoleon

Eggnog Napoleons może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jeśli masz pod ręką przyprawiony rum, ciasto francuskie, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ajerkoniak chleb z kawałkami czekolady z polewą Ajerkoniakową z brązowego masła, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serka Ajerkoniakowego, oraz Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małym ciężkim rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową.
Ubij mleko i rum. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień do małego; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
W małej misce ubij niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka; wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę. Natychmiast przełóż do czystej miski; dodać masło i wanilię. Lekko ostudzić. Naciśnij folię na powierzchnię wypełnienia; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż ciasto francuskie; zwiń w 12x10 cali. prostokąt.
Pokroić na piętnaście 4x2-in. prostokąty.
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec 12-15 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij na ruszty; ostudzić 10 minut. Podziel każde ciasto na dwie warstwy, tworząc łącznie 30 warstw; całkowicie ostudzić.
Zarezerwuj 10 górnych warstw ciasta.
Rozłóż 1 zaokrągloną łyżkę nadzienia na każdej z 10 dolnych warstw ciasta. Posyp każdą drugą warstwą ciasta i kolejną zaokrągloną łyżką stołową. Na wierzch z zarezerwowanymi warstwami ciasta. Wstaw do lodówki do podania. Do podania posyp cukrem cukierniczym i gałką muszkatołową.