Ajerkoniak Napoleon

Ajerkoniak Napoleon
Eggnog Napoleons może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jeśli masz pod ręką przyprawiony rum, ciasto francuskie, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ajerkoniak chleb z kawałkami czekolady z polewą Ajerkoniakową z brązowego masła, Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serka Ajerkoniakowego, oraz Ajerkoniak rogalik budyń chlebowy z karmelowym syropem Ajerkoniakowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małym ciężkim rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Ubij mleko i rum. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień do małego; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zdjąć z ognia.
4
W małej misce ubij niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka; wróć wszystko na patelnię, ciągle ubijając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę. Natychmiast przełóż do czystej miski; dodać masło i wanilię. Lekko ostudzić. Naciśnij folię na powierzchnię wypełnienia; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż ciasto francuskie; zwiń w 12x10 cali. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokroić na piętnaście 4x2-in. prostokąty.
7
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec 12-15 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Wyjmij na ruszty; ostudzić 10 minut. Podziel każde ciasto na dwie warstwy, tworząc łącznie 30 warstw; całkowicie ostudzić.
10
Zarezerwuj 10 górnych warstw ciasta.
11
Rozłóż 1 zaokrągloną łyżkę nadzienia na każdej z 10 dolnych warstw ciasta. Posyp każdą drugą warstwą ciasta i kolejną zaokrągloną łyżką stołową. Na wierzch z zarezerwowanymi warstwami ciasta. Wstaw do lodówki do podania. Do podania posyp cukrem cukierniczym i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn