Ajerkoniak I

Ajerkoniak I
Ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 232 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1675 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mieloną gałkę muszkatołową, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka; wymieszać w skondensowanym mleku, wanilii, ćwiartce mleka i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
2
Ubij śmietanę do ubijania, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć do mieszaniny jaj i mleka i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
MlekoMleko
JajkoJajko
3
Podawać schłodzone.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn