Ajerkoniak Drobiazg
Ajerkoniak drobiazg może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 12g tłuszczu i w sumie 358 kalorii. Za $1.11 za porcję, dostajesz deser, który serwuje 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś biszkopt, ekstrakt z wanillanu, ajerkoniak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ajerkoniak Drobiazg, Ajerkoniak Tiramisu Drobiazg, oraz Ciasto Z Ajerkoniakiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mleko i budyń, aż się połączą. Stopniowo dodawaj ajerkoniak; dobrze wymieszaj. Złożyć ekstrakt i 1 szklankę bitej śmietany; odstawić.
Pokrój ciasto na 1/2 cala. plastry; umieść czwartą w 2-qt. miska do serwowania. Na wierzch z dżemem 1/3 szklanki. Łyżka 1 szklanka mieszanki ajerkoniaku na wszystko. Powtórz dwa razy. Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny.
Złóż cukier i wanilię w pozostałą bitą śmietanę; łyżka na wierzchu drobiazgu.