Ajerkoniak Creme Brulee

Ajerkoniak Creme Brulee
Ajerkoniak Creme Brulee może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz żółtka jaj, cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ajerkoniak Crème Brûlée, Ajerkoniak Crème Brûlée, oraz Ajerkoniak Crème Brûlée.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść 4 ramekiny lub budyń kubki do płytkiego naczynia do pieczenia, i wypełnić naczynie wodą do połowy drogi się boki ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Wlać ajerkoniak na patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać od czasu do czasu, aż mieszanina simmers, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W międzyczasie umieścić żółtka i cukier w misce do miksowania; ubijać do jasnego koloru i piany. Wymieszaj mascarpone, aż będzie dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Ubij 1/4 szklanki ogrzanej mieszaniny ajerkoniaku do jaj. Stopniowo ubijaj pozostały ajerkoniak do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać mieszaninę przez drobne sito, aby usunąć wszelkie nitki jaj. W razie potrzeby wymieszaj gałkę muszkatołową, cynamon i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Wlać do przygotowanych ramekinów, dzieląc równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem ustawi, 30 do 45 minut. Centra powinny poruszać się lekko po wstrząśnięciu, ale nie być soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 30 minut; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn