Ajerkoniak Creme Brulee

Ajerkoniak Creme Brulee
Ajerkoniak Creme Brulee może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz żółtka jaj, cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ajerkoniak Crème Brûlée, Ajerkoniak Crème Brûlée, oraz Ajerkoniak Crème Brûlée.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść 4 ramekiny lub budyń kubki do płytkiego naczynia do pieczenia, i wypełnić naczynie wodą do połowy drogi się boki ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Wlać ajerkoniak na patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać od czasu do czasu, aż mieszanina simmers, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W międzyczasie umieścić żółtka i cukier w misce do miksowania; ubijać do jasnego koloru i piany. Wymieszaj mascarpone, aż będzie dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Ubij 1/4 szklanki ogrzanej mieszaniny ajerkoniaku do jaj. Stopniowo ubijaj pozostały ajerkoniak do jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Wlać mieszaninę przez drobne sito, aby usunąć wszelkie nitki jaj. W razie potrzeby wymieszaj gałkę muszkatołową, cynamon i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Wlać do przygotowanych ramekinów, dzieląc równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem ustawi, 30 do 45 minut. Centra powinny poruszać się lekko po wstrząśnięciu, ale nie być soupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 30 minut; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn