Ajerkoniak Butterscotch
Need a napój wegetariański? Butterscotch ajerkoniak może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1099 kalorii, 19g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 8,71 zł / porcja, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gwiazdy Ajerkoniaku, Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białka w misce miksera stojącego i ubijać na małej prędkości, aż pieniste, o 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i, uważnie obserwując, bij, aż będą o konsystencji kremu do golenia, około 90 sekund. Zmniejsz prędkość do średniej. Mikser działa, dodać połowę cukru i beat aż włączone, o 30 sekund.
Przełożyć białka do dużej miski. Nie myć miski.
Dodać żółtka i pozostały cukier do teraz-pusty Stand miski miksera i ubić ze średnią prędkością, aż bladożółty i wstążki, wyłączając maszynę i skrobanie w dół boki z gumową szpatułką w razie potrzeby, około 2 minut w sumie.
Dodaj mleko, śmietanę, szkocką i wanilię i wymieszaj na małej prędkości, aby połączyć.
Używając gumowej szpatułki lub ręcznej trzepaczki, złóż ubite białka do mieszaniny żółtka/mleka, aż do całkowitego włączenia.
Podawać chochlę do kielichów i udekorować startą gałką muszkatołową.