Aida ' s Scalloped cukinia
Zapiekana cukinia Aidy to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, gałązek tymianku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Cukinia Niskowęglowodanowa, Aida ' s-Gallo Pinto, oraz Sałatka z kukurydzy, pomidorów i awokado Aida dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do 350 stopni F (średnie ciepło) i dobrze olej.
Umieść cukinię na sitku ustawionym nad miską, dobrze posolić, wrzucić do herbu i odstawić do drenażu, co najmniej 5 minut.
Gdy gotowy do gotowania, olej 1 kawałek folii aluminiowej na 1 stronie.
Posypać 1/4 szklanki sera w środku folii, tworząc prostokąt, 1/4 cukinii na ser (około 3 rzędy po 8 monet cukinii).
Posypać 1/4 szklanki szalotki i 1 łyżeczkę czosnku równomiernie na wierzchu, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Na wierzch 1/4 szklanki sera, posypać 1 łyżeczką mąki uniwersalnej, a na wierzch 4 gałązkami tymianku. Zamknąć folię szczelnie, aby utworzyć opakowanie i powtórzyć, aby zrobić 4 opakowania.
Umieścić paczki na grillu i gotować, aż cukinia jest miękka i gotowane przez, obracając raz, o 10 minut w sumie.