Ah Shucks! Ostrygi z bekonem, jak w Nowym Orleanie.
Ah Shucks! Ostrygi z bekonem, jak w Nowym Orleanie. może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chiles, melasa, ocet, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New Orleans Style Ostrygi Rockefeller, Aw Shucks Grillowana Kukurydza, oraz "AWW, Shucks" Crescent Dough deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pocić warzywa, dodać wszystko oprócz tymianku, gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut.
Zdjąć z ognia, dodać tymianek. Wyregulować kwas (w razie potrzeby dodać ocet). Doprawić do smaku.Top każdej ostrygi z odrobiną sosu BBQ, i trochę posiekanego boczku.
Umieść na grillu, zamknij pokrywkę na minutę lub dwie, aby nieco karmelizować sos, lub możesz po prostu gotować prosto na otwartym grillu, aż zaczną bąbelkować.
Wyjąć z grilla i top z plasterkami chilis, kawałki liścia selera i cytryny.Więcej przepisów na ostrygi na Food Republic: Oyster Sliders
Hangtown FryOysters With Calvados