Agnolotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Agnolotti. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 925 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Dynia Agnolotti, Agnolotti di Zucca, oraz Kasztan Agnolotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14 calowy patelni saute, masło ciepła, aż piana ustąpi, dodać cebulę i gotować, aż miękkie i złocisty, o 7 do 8 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Dodać ricottę, Fontinę, kozi ser, majeranek, natkę pietruszki i gałkę muszkatołową i doprawić solą i pieprzem.
Aby uformować agnolotti, pokroić 3-calowe paski makaronu wzdłuż i umieścić 1 łyżkę sera nadzienie 3 cale od siebie. Złożyć wierzchu makaronu w dół i szczypta zamknięte. Wciśnij ciasto płasko między grudki nadzienia. Za pomocą foremki do ciasta, wyciąć półksiężyce za pomocą złożonej części jako płaskiej strony Księżyca. Kontynuuj, aż makaron i nadzienie zostaną ukończone.
Gdy wszystkie agnolotti są gotowe, wrzucić do wrzącej wody i obniżyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu do miękkości. W międzyczasie, roztopić masło z grzybami w 12 do 14 cala saute patelni.
Odcedzić agnolotti i umieścić na patelni.
Posypać Parmigiano i wrzucić na średnim ogniu do herbu.
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.