Aebleskiver

Aebleskiver
Aebleskiver może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki Duńskie Aebleskiver, oraz Duńskie Kulki Naleśnikowe (Aebleskiver).

Instrukcje

1
W czystej szklanej lub metalowej misce ubij białka mikserem elektrycznym, aż będą mogły utrzymać sztywny szczyt. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną, cukier, żółtka, roztopione masło i maślankę na raz i ubić na gładką masę. Delikatnie złożyć w białka ostatni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Umieść około 1 łyżka oleju roślinnego na dnie każdego filiżanki patelni aebleskiver i podgrzej do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do każdej filiżanki wlać około 2 łyżki ciasta. Jak tylko się bąbelki wokół krawędzi, obróć je szybko (duńscy kucharze używają długiej igły dziewiarskiej, ale działa widelec). Kontynuuj gotowanie, obracając piłkę, aby nie spłonęła.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn