Adobo Wieprzowe
Wieprzowina adobo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,01 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1057 kalorii, 97g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu ryżowego, oleju roślinnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Adobo Wieprzowina, Adobo Wieprzowe, oraz Adobo Wieprzowe.
Instrukcje
W każdej z 2 dużych emaliowanych żeliwnych zapiekanek połącz połowę żeber, ocet, sos sojowy i czosnek. Doprawiamy pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować na małym ogniu, skimming od czasu do czasu, aż żeberka są gotowane przez, o 30 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś żebra na talerz, pozostawiając czosnek. Nadal dusić płyn do gotowania w 2 zapiekanki, aż czosnek będzie miękki, o 30 protokół; ostudzić.
Wyjąć ząbki czosnku i obrać je, a następnie dodać do żeber.
Usuń tłuszcz z płynu do gotowania.
Wlać płyn do średniego rondla i gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, o 15 protokół.
Piecz czerwoną paprykę bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając, aż zwęglone na całym.
Przenieść do dużej miski, przykryć folią i odstawić na 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać, odrzucając rdzenie, żeberka i nasiona; miąższ pokroić w długie cienkie paski.
Na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oleju.
Dodaj tyle żeber, ile będzie pasować bez tłoczenia i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż głęboko rumiane, o 4 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Powtórz z pozostałymi żeberkami, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Dodać ząbki czosnku na patelni i smażyć, mieszając, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Żeberka i czosnek układamy na rozgrzanym talerzu. Rozsypać orzeszki ziemne i paski czerwonej papryki na górze i służyć. Przekaż zredukowany płyn do gotowania i ryż osobno.
Dodać do przodu: adobo można przygotować w Kroku 2 do 2 dni wcześniej; przechowywać w lodówce płynu i żeber oddzielnie.
Zalecenie dotyczące wina: to pikantne menu wymaga niezbyt wytrawnej bieli, aby zapewnić orzeźwiające tło smakowe. Wśród różnych wyborów, spójrz na Bonny Doon Pacific Rim Riesling 1996 lub Jekel Johannisberg Riesling 1996, oba z Kalifornii.