Acorn Squash z jabłkiem

Acorn Squash z jabłkiem
Acorn Squash z jabłkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, jabłka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to DYNIA ŻOŁĘDZIOWA NADZIEWANA JABŁKIEM, Jabłko i orzechy faszerowane Acorn Squash, oraz Zupa Acorn Squash & Apple.

Instrukcje

1
Aby łatwo obrać dynię żołędziową, nie tracąc dużo warzyw, delikatnie upuść dynię w dużym garnku z wrzącą wodą i gotuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn SquashAcorn Squash
WarzywaWarzywa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zalać wrzącą wodą i napełnić zimną wodą i odstawić na 5 minut do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj noża, aby odciąć skórkę na grzbietach i użyj łyżeczki, aby wykopać skórkę w dolinach. Pokrój squasha na pół i usuń nasiona i łodygi. Następnie pokroić połówki na sekcje, a na koniec pokroić w kawałki 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Umieść kawałki squasha w dużej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej wraz z jabłkami. Kropka z kawałkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na wierzch posypać brązowym cukrem, orzechami włoskimi, solą i cynamonem. Przykryj folią i włóż w nią kilka otworów do wentylacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Gotować w kuchence mikrofalowej przez 7 1/2 minuty na pełnej mocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
6
Usunąć, odkryć, i mieszać. Wróć do kuchenki mikrofalowej i gotuj przez kolejne 7 1/2 minut na pełnej mocy, do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn