Achiote marynowane kury kornwalijskie faszerowane chorizo i zielenią musztardową
Achiote marynowane kury kornwalijskie Nadziewane chorizo i zielenią musztardową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 120 g tłuszczu, oraz w sumie 1562 kalorii. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 13 godzin i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chorizo, kminek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone kury kornwalijskie z farszem kukurydzianym Chorizo, Rożen Marynowany Kury Kornwalijskie, oraz Marynowane Kury Z Dziczyzny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Połącz w robocie kuchennym pastę achiote, oliwę z oliwek, kminek, kolendrę, oregano i 1 łyżkę czosnku. Upewnij się, aby puree wszystkie te składniki, aż stanie się pastą. Przetrzyj marynatę wewnątrz jam Korniszonowych, pod skórą, a także na zewnątrz. Pozostawić kury do marynaty na noc, w lodówce.
Następnego dnia podgrzej dużą patelnię saute.
Dodać chorizo i gotować, aż chrupiące, o 5 protokół.
Dodać cebulę i pozostałe 4 łyżki czosnku i gotować przez kolejne 2 protokół.
Dodać musztardę i deglaze z bulionu kurczaka. Gotować, aż warzywa zwiędną, o 2 protokół, a następnie dodać ziemniaki, zielone oliwki, i doprawić, do smaku, z solą i pieprzem. Gdy farsz ostygnie, rozłóż go równo na kury i umieść je na prześcieradle ze stojakiem.
Wstawić do piekarnika na 1 godzinę.