Achiote marynowane kury kornwalijskie faszerowane chorizo i zielenią musztardową

Achiote marynowane kury kornwalijskie faszerowane chorizo i zielenią musztardową
Achiote marynowane kury kornwalijskie Nadziewane chorizo i zielenią musztardową to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 84g białka, 120 g tłuszczu, oraz w sumie 1562 kalorii. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 13 godzin i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chorizo, kminek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone kury kornwalijskie z farszem kukurydzianym Chorizo, Rożen Marynowany Kury Kornwalijskie, oraz Marynowane Kury Z Dziczyzny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz w robocie kuchennym pastę achiote, oliwę z oliwek, kminek, kolendrę, oregano i 1 łyżkę czosnku. Upewnij się, aby puree wszystkie te składniki, aż stanie się pastą. Przetrzyj marynatę wewnątrz jam Korniszonowych, pod skórą, a także na zewnątrz. Pozostawić kury do marynaty na noc, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnnattoPasta Annatto
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Następnego dnia podgrzej dużą patelnię saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać chorizo i gotować, aż chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Dodać cebulę i pozostałe 4 łyżki czosnku i gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać musztardę i deglaze z bulionu kurczaka. Gotować, aż warzywa zwiędną, o 2 protokół, a następnie dodać ziemniaki, zielone oliwki, i doprawić, do smaku, z solą i pieprzem. Gdy farsz ostygnie, rozłóż go równo na kury i umieść je na prześcieradle ze stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które LubiszPosiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
ZieloniZieloni
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Wstawić do piekarnika na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn