Academy Cocktail
Koktajl Akademii może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 9,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 792 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką pomarańczę, lód, Likier pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Academy Cocktail, > A Tribute to Brad Pitt and My Academy Award Round-Up, oraz Makaron z kurczakiem i serem oraz piątkowe rozdanie nagród Akademii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wódkę, Likier pomarańczowy, sok żurawinowy i sok z limonki w dzbanku. Dobrze wymieszać i wlać do 2 szklanek merlot wypełnionych lodem. Zdobądź pomarańczę od góry do dołu w plastrach 1/4 cala. Odklej i przekręć, aby uzyskać dekorację.
Udekorować napojem pomarańczowym i podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.