Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, Roman-Style
Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, w stylu rzymskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 837 kalorii, 38g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Mieszanka rozmarynu, Sol pakowane anchois, młoda jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, Costolette d ' abbacchio fritte (panierowane kotlety jagnięce w stylu rzymskim), oraz Flaczki w stylu rzymskim trippan alla Romana.
Instrukcje
W dużej, patelni o dużym dnie, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać masło. Gdy masło topi, dodać 2 ząbki czosnku i saute, aż zacznie brązowy.
Wyjąć czosnek i dodać jagnięcinę. Brąz mięso ze wszystkich stron, pracując partiami, jeśli to konieczne. W małej misce, połączyć rozmaryn, anchois, ocet, sól i pozostały posiekany czosnek i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodaj tę mieszaninę do mięsa i gotuj na średnim ogniu, aż ocet odparuje, a mięso będzie miękkie. Zwilżyć od czasu do czasu odrobiną wina. Gotowanie mięsa zajmie około 1 godziny.