Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, Roman-Style

Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, Roman-Style
Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, w stylu rzymskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 837 kalorii, 38g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Mieszanka rozmarynu, Sol pakowane anchois, młoda jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, Costolette d ' abbacchio fritte (panierowane kotlety jagnięce w stylu rzymskim), oraz Flaczki w stylu rzymskim trippan alla Romana.

Instrukcje

1
W dużej, patelni o dużym dnie, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać masło. Gdy masło topi, dodać 2 ząbki czosnku i saute, aż zacznie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć czosnek i dodać jagnięcinę. Brąz mięso ze wszystkich stron, pracując partiami, jeśli to konieczne. W małej misce, połączyć rozmaryn, anchois, ocet, sól i pozostały posiekany czosnek i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj tę mieszaninę do mięsa i gotuj na średnim ogniu, aż ocet odparuje, a mięso będzie miękkie. Zwilżyć od czasu do czasu odrobiną wina. Gotowanie mięsa zajmie około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn