Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, Roman-Style

Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, Roman-Style
Abbacchio alla Romana: Baby Lamb, w stylu rzymskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 837 kalorii, 38g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Mieszanka rozmarynu, Sol pakowane anchois, młoda jagnięcina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, Costolette d ' abbacchio fritte (panierowane kotlety jagnięce w stylu rzymskim), oraz Flaczki w stylu rzymskim trippan alla Romana.

Instrukcje

1
W dużej, patelni o dużym dnie, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać masło. Gdy masło topi, dodać 2 ząbki czosnku i saute, aż zacznie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wyjąć czosnek i dodać jagnięcinę. Brąz mięso ze wszystkich stron, pracując partiami, jeśli to konieczne. W małej misce, połączyć rozmaryn, anchois, ocet, sól i pozostały posiekany czosnek i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj tę mieszaninę do mięsa i gotuj na średnim ogniu, aż ocet odparuje, a mięso będzie miękkie. Zwilżyć od czasu do czasu odrobiną wina. Gotowanie mięsa zajmie około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn