Aaron ' s Missouri Burger

Aaron ' s Missouri Burger
Przepis Aaron ' s Missouri Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 576 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 72 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Meksykańskie ciasteczka Aarona Sancheza, Hank Aaron ' S Swiss Chicken, oraz Ciasteczka Missouri.

Instrukcje

1
Wymieszać mieloną wołowinę, cebula w proszku, musztarda miodu, czosnek w proszku, pokruszony czerwony pieprz, sól, i brązowy cukier w dużej misce. Kształt na 4 paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować hamburgery, obracając od czasu do czasu, do pożądanej temperatury, 15 do 20 minut dla dobrze zrobione. Top każdy patty z plasterkiem sera szwajcarskiego krótko przed wyjęciem z patelni; podawać na bułki hamburgerowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn