A na zimę: Apple & Spice Dutch Baby Pancake
A na zimę: Apple & Spice Dutch Baby Pancake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Jest idealny do Zima. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką jabłka, mleko, nierafinowaną sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Dutch Baby Pancake, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz Dutch Baby Apple Pancake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni Fahrenheita.Roztop masło klarowane na żeliwnej patelni na umiarkowanym płomieniu, a następnie wrzuć posiekane jabłka. Smażyć jabłka na maśle, aż uwolnią Perfumy i staną się miękkie po przekłuciu widelcem, około sześciu do ośmiu minut.Jajka i mleko ubić razem w osobnej misce, aż będą gładkie i jednolite, a następnie ubić w kiełkującej mące, nierafinowanym cukrze trzcinowym, cynamonie, goździkach i soli morskiej. Kontynuuj bicie ciasta dla holenderskiego dziecka, aż będzie gładkie bez grudek. Ciasto będzie bardzo płynne.
Wyjąć patelnię z ognia, wlać Holenderskie ciasto na gotowane jabłka i piec w piekarniku nagrzanym do 425 stopni Fahrenheita przez trzydzieści pięć do czterdziestu pięciu minut, aż nadmuchane i złoty.
Naleśnik holenderskiego dziecka podawać natychmiast, udekorowany plasterkami cytryny.