A Day in the Life of a Los Angeles Times 5 Star Steakhouse Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać dzień w życiu Los Angeles Times 5 Star Steakhouse Burger spróbować. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. 177 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez SippitySup. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Mieszanka karmelizowanej cebuli, redukcja pieczarek, SOS stekowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Steakhouse Burger, Grillowany Steakhouse Burger, oraz Steakhouse Cheddar Burger z ciepłym boczkiem sosem BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij hamburgery z lodówki i odstaw na około 15 minut. W międzyczasie podgrzej grill.Połowę bułki burger i szczotka DNA z sosem stek.Grilluj hamburgery, szczotkując szczyty sosem stekowym po ich odwróceniu. Tuż przed hamburgery są gotowe, dodać bułki lekko tosty. Po zakończeniu hamburgery, usunąć i reszta pod folią aluminiową na około 10 minut.
Na dno każdej bułki dodaj dużą gałkę grzybów.
Na pieczarki ułożyć burgera i na wierzch polać karmelizowaną cebulą.Jak to: jak Ładowanie...