7 warstwowy Dip Bean to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1111 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz, jeśli możesz dostać crema mexicana, fasolę refried, tłuszcz boczku Opcjonalnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Siedmiowarstwowy Dip Fasolowy, oraz 7-Warstwowy Dip Fasolowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać refried fasoli w średnim sauté patelni lub żeliwnej patelni. Wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby uzyskać kremową, łatwo zanurzalną konsystencję, około 1/4 filiżanki. Smak fasoli refried jest znacznie wzmocniony przez tłuszcz boczku; dodamy łyżeczkę do fasoli w puszkach lub łyżkę stołową lub więcej do smaku, jeśli robimy fasolę od podstaw. Jeśli nie masz tłuszczu z boczku, możesz ugotować Pasek boczku, posiekać go dobrze i dodać go do fasoli. Jeśli próbujesz uniknąć wieprzowiny, zauważ, że większość fasoli w puszkach refried jest zrobiona z dodatkiem smalcu, więc sprawdź składniki. Zamiast tego możesz użyć oliwy z oliwek, aby poprawić konsystencję fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Smalec
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać w chipotle chili w proszku (lub Tabasco, lub adobo, lub regularne chili w proszku) i kminek do smaku. Zauważ, że awokado i śmietana ostygnie pikantność fasoli znacznie, więc możesz sobie pozwolić na nieco bardziej pikantne niż mogłoby się wydawać. Wymieszać sól do smaku, w zależności od tego, jak solone są Twoje refried fasola na początku, i w zależności od tego, jak Słone są chipsy tortilla, które podajesz z dipem.2 gdy fasola jest gorąca i bąbelkowa, rozłóż je na dnie rozgrzanego naczynia. Natychmiast dodaj rozdrobniony ser, aby ciepło z fasoli pomogło stopić ser. (Ser nie musi być całkowicie stopiony, ale nawet jeśli jest tylko trochę, pomoże dip pozostać na chipie.)3
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Fasola Refried
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Warstwa na posiekane zielone chili, posiekane awokado, posiekany pomidor. Łyżka na kwaśną śmietanę (lub crema Mexicana, crema fresca, a nawet cream fraiche). Top z plasterkami zielonej cebuli i oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę