7 Warstw Bean Dip

7 Warstw Bean Dip
7 warstwowy Dip Bean to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1111 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz, jeśli możesz dostać crema mexicana, fasolę refried, tłuszcz boczku Opcjonalnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Indian 7 Layer Dip, Siedmiowarstwowy Dip Fasolowy, oraz 7-Warstwowy Dip Fasolowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać refried fasoli w średnim sauté patelni lub żeliwnej patelni. Wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby uzyskać kremową, łatwo zanurzalną konsystencję, około 1/4 filiżanki. Smak fasoli refried jest znacznie wzmocniony przez tłuszcz boczku; dodamy łyżeczkę do fasoli w puszkach lub łyżkę stołową lub więcej do smaku, jeśli robimy fasolę od podstaw. Jeśli nie masz tłuszczu z boczku, możesz ugotować Pasek boczku, posiekać go dobrze i dodać go do fasoli. Jeśli próbujesz uniknąć wieprzowiny, zauważ, że większość fasoli w puszkach refried jest zrobiona z dodatkiem smalcu, więc sprawdź składniki. Zamiast tego możesz użyć oliwy z oliwek, aby poprawić konsystencję fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola RefriedFasola Refried
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SmalecSmalec
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać w chipotle chili w proszku (lub Tabasco, lub adobo, lub regularne chili w proszku) i kminek do smaku. Zauważ, że awokado i śmietana ostygnie pikantność fasoli znacznie, więc możesz sobie pozwolić na nieco bardziej pikantne niż mogłoby się wydawać. Wymieszać sól do smaku, w zależności od tego, jak solone są Twoje refried fasola na początku, i w zależności od tego, jak Słone są chipsy tortilla, które podajesz z dipem.2 gdy fasola jest gorąca i bąbelkowa, rozłóż je na dnie rozgrzanego naczynia. Natychmiast dodaj rozdrobniony ser, aby ciepło z fasoli pomogło stopić ser. (Ser nie musi być całkowicie stopiony, ale nawet jeśli jest tylko trochę, pomoże dip pozostać na chipie.)3
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Fasola RefriedFasola Refried
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sos TabascoSos Tabasco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Warstwa na posiekane zielone chili, posiekane awokado, posiekany pomidor. Łyżka na kwaśną śmietanę (lub crema Mexicana, crema fresca, a nawet cream fraiche). Top z plasterkami zielonej cebuli i oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Podawać natychmiast z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn