5-Warstwowy Dip Meksykański

5-Warstwowy Dip Meksykański
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać 5-warstwowy meksykański Dip spróbować. Ten przepis służy 32 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, chili w proszku, krem knudsen i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, 7-Warstwowy Dip Meksykański, oraz Mexican Layer Dip.

Instrukcje

1
Wymieszaj fasolę, chili w proszku i kminek; rozprowadź na dnie 9-calowego talerza pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2
Wierzch warstwami pozostałych składników.
3
Przechowywać w lodówce kilka godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn