4-Serowe Nadziewane-Głupie Grzyby
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cztery ser Nadziewane głupie Grzyby spróbować. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz średnio duże grzyby baby bella, polewę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Pieczarki Faszerowane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Delikatnie usunąć łodygi z grzybów i odstawić zarówno czapki, jak i łodygi na bok.
Lekko spryskać dużą blachę do pieczenia sprayem nonstick.
Umieść czapki grzybkowe na arkuszu, zaokrąglone boki w dół.
Piec w piekarniku przez 12 do 14 minut. (Następnie nie wyłączaj piekarnika.)
Tymczasem posiekaj łodygi grzybów. Przynieś dużą patelnię rozpyloną sprayem nonstick na średnie ciepło na piecu.
Dodaj cebulę, posiekane łodygi grzybów i posiekany czosnek. Gotować i mieszać, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodaj szpinak i dalej gotuj i mieszaj, aż zwiędną. Odstawić. W razie potrzeby osuszyć.
Gdy czapki grzyba są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, poklepać je do sucha, aż wolna od nadmiaru wilgoci.
W średniej misce połącz ser ricotta, ser śmietankowy, gałkę muszkatołową, sól i ser mozzarella.
Dodaj gotowaną mieszankę warzywną i mieszaj do wymieszania.
Równomiernie rozprowadzić mieszankę serowo-warzywną między czapkami grzybowymi. Będą Super nadziewane, a mieszanka zostanie ułożona na górze!
W małej misce wymieszać polewę w stylu Parm z proszkiem czosnkowym.
Nadziewane pieczarki posypać tą mieszanką.
Piecz nadziewane grzyby w piekarniku przez 8 do 10 minut, aż polewa zacznie brązowieć.
Niech ostygnie lekko i cieszyć się!!!