4 lipca batony cytrynowe

4 lipca batony cytrynowe
4 lipca batony cytrynowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru pudru, zdobienia żel, cytryna bar mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to 4 lipca Red Velvet Cheesecake Bars, Ciastka Cytrynowe 4 Lipca, oraz Ponad 25 czwartego lipca.

Instrukcje

1
Przygotować batony cytrynowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; piec w ungreased 9" X9 " patelni do pieczenia. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Pokrój na 6 prostokątnych prętów.
3
Umieść bary na talerzu.
4
Posypać cukrem pudrem. Paski przełożyć na paski żelem dekorującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żel Dekorującyżel Dekorujący
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
5
Umieść 6 jagód w górnym rogu każdego paska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Okazje4 lipca
Magazyn