Przepis 30-minutowe wegetariańskie Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 94 grosze za porcję. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, fasolę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, 30 Minut Wegetariańskie Pho, oraz 15 Minut Wegetariańskie Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W piekarniku holenderskim 4-quart umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem cukinii; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut.
3
Wymieszać z cukinią. Przykryć; gotować od 5 do 7 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż ziemniaki i cukinia będą miękkie po przekłuciu widelcem.