30-Minutowe Mini Klopsiki
30-minutowe Mini klopsiki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś oryginalną mieszankę, cebulę, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Mini Klopsiki, Mini Klopsiki, oraz Mini Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w małej misce, wymieszać ketchup i brązowy cukier aż do wymieszania; rezerwy 1/4 filiżanki do polewy. W dużej misce, wymieszać pozostałe składniki i pozostałą mieszaninę ketchupu, aż dobrze wymieszane.
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Umieścić mieszaninę mięsa na patelni; patelnia na prostokąt 12x4-calowy.
Wytnij wzdłuż środka, a następnie w poprzek na szóstki, tworząc 12 bochenków. Oddzielne bochenki, za pomocą szpatułki, więc nie dotykają się krawędzie.
Brush bochenki z reserved 1/4 szklanki mieszanki ketchup.
Piec 18 do 20 minut lub aż bochenki nie są już różowe w środku i termometr do mięsa włożony w środku bochenka czyta 71°.