30-minutowa zupa z makaronu i fasoli (Pasta e Fagioli)

30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1176 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, makaron, taki jak muszle, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), Pastan i zupa fasolowa: Pastan e Fagioli, oraz Pastan e Fagioli (Pastan i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać pomidory do średniej miski i za pomocą rąk, wycisnąć każdy pomidor przez palce, aby rozbić go na małe kawałki (uważaj, mogą tryskać). Odstawić.
Oliwę z oliwek i masło rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Jeśli używasz pancetta, dodać do patelni i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać cebulę, czosnek, oregano i płatki czerwonej papryki. Gotować, stale mieszając, aż pachnące i zmięknie, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodaj pomidory i ich sok, bulion z kurczaka, fasolę i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do gołego gotować. Gotować przez 20 minut, dodając makaron do zupy przez ostatnie 5 do 10 minut (w zależności od wskazówek na opakowaniu). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wyrzucić liście laurowe, wymieszać z natką pietruszki i podawać, skropić każdą porcję oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia przy stole.