30-Minutowa Toskańska Zupa Z Białej Fasoli

30-Minutowa Toskańska Zupa Z Białej Fasoli
30-minutowa toskańska zupa z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 508 kalorii, 32G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 2138 osób. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, parmigiano-reggiano, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler i gotować, mieszając często, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek i suszone płatki czerwonej papryki i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj bulion z kurczaka, fasolę i ich płyn, łodygi rozmarynu, skórkę parmezanu i liście laurowe. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gołego dusić, dodać jarmuż, przykryć i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Odrzuć liście laurowe i łodygi rozmarynu. Użyj blendera ręcznego, aby z grubsza puree część fasoli, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Alternatywnie, przenieść 2 filiżanki zupy do blendera lub robot kuchenny i proces do gładkiej (start na niskiej prędkości i zwiększyć do Wysokiej, aby zapobiec blendera blend-out). Wróć do zupy i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Chochla do misek, posypać posiekanymi liśćmi rozmarynu, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i tarką z Parmigiano-Reggiano i podawać z chrupiącym tostem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn