30 minut do domowej roboty SURE-JELL Hot Pepper Freezer Jelly

30 minut do domowej roboty SURE-JELL Hot Pepper Freezer Jelly
30 minut do domowej roboty SURE-JELL ostra papryka zamrażarka galaretka jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 96 porcjami. Ta przyprawa ma 45 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 5 fanów. Jeśli masz marynowane papryki jalapeã±o, cukier, sure-galaretki owoców pektyny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej, 30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-cytrusowa dżem z zamrażarki, oraz 30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki we wrzącej wodzie. Dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Dokładnie zmierzyć 2/3 szklanki posiekanej papryki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj sok jabłkowy, ocet i barwnik spożywczy; dobrze wymieszaj. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
5
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać do mieszanki soku jabłkowego; wymieszać 3 min. lub aż cukier się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
8
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Galaretka jest teraz gotowa do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 35 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn