30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® Apple Freezer Jelly

Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? 30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® Apple Freezer Jelly może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 46 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 25 minut. Jeśli masz cukier, pektynę owocową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj 30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® brzoskwiniowo-Morelowy dżem z zamrażarki, 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej, oraz 30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-cytrusowa dżem z zamrażarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Wymieszać sok jabłkowy i sok z cytryny w dużej misce. Wymieszać z cukrem.
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 min.
Dodać do mieszanki soku; wymieszać 3 min. lub aż cukier się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Galaretka jest teraz gotowa do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.