20-minutowa wołowina w czerwonym winie

20-minutowa wołowina w czerwonym winie
20-minutowa wołowina w czerwonym winie wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 832 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.7 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga szklanego wina, steku z rumu, cebuli i pomidora. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 88%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Wołowina Z Sosem Z Czerwonego Wina, Wołowina z sosem z czerwonego wina, oraz Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni. Stek smażyć przez 2 min z każdej strony, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij stek na talerz, a następnie wrzuć na patelnię cebulę, czosnek i oregano. Smażyć przez 5 minut, aż zacznie się złocić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przewracamy Wino i pomidory na patelnię, a następnie gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut, aż zgęstnieją i będą bogate. Pokrój stek na kawałki, wróć na patelnię z dowolnymi sokami, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut, aby podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać z makaronem, frytkami lub smażonymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia34
Magazyn