1990 marynowane paski z kurczaka i warzywa
1990 marynowane paski z kurczaka i warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 407 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.18 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory, warzywa sałatkowe, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Paski Wieprzowe, Sezamowe paski wołowe i warzywa smażone na # WeekdaySupper, oraz Czerwone Wino Duszone Paski Beefless I Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 5 składników; odstawić 1/2 szklanki mieszanki na bok.
Pozostałą mieszankę sosu sojowego wlać równomiernie do 2 wytrzymałych plastikowych toreb na zamek błyskawiczny. Zerwać twarde końce szparagów i umieścić szparagi w 1 woreczku.
Dodaj kurczaka do pozostałej torebki. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Odcedzić kurczaka i szparagi, odrzucając marynatę.
Kurczaka ułożyć na lekko nasmarowanej patelni.
Umieść szparagi na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Wymieszać razem zarezerwowane 1/2 szklanki mieszanki sosu sojowego, musztarda, i nasiona sezamu.
Wlać 1/2 szklanki mieszanki na kurczaka i pozostałe 1/4 szklanki na szparagi.
Piec kurczaka w temperaturze 425 przez 5 minut.
Umieścić szparagi w piekarniku, i piec kurczaka i szparagi 10 minut lub aż kurczak jest gotowy. Fajne, jeśli chcesz.
Umieść osobno w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym i schłodzić 8 godzin, jeśli chcesz.
Ułóż kurczaka, szparagi i pomidory na sałatce i skropić sosem miodowo-musztardowym.
* 1/3 szklanki soku ananasowego można zastąpić sherry.