1970 ' s French Strawberry Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj francuskiego truskawkowego ciasta z Lat 70. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, kruchą skórkę z ciasta, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Tort Szyfonowy Allegrette 1970, oraz Tosty Francuskie Truskawkowe.
Instrukcje
W misce ubić serek śmietankowy i 1 łyżkę ciężkiej śmietany.
Rozprowadzić na dnie skorupy pie. Ułóż około 2 szklanki ćwiartek truskawek na warstwie twarogu.
Wymieszać 2 szklanki puree z truskawek, 1 szklanka cukru i skrobię kukurydzianą w rondlu; gotować na średnim ogniu, aż lekko zmniejszy się i zgęstnieje, o 10 protokół. Całkowicie fajne.
Wlać schłodzoną mieszaninę truskawek na warstwę truskawek w cieście. Schłodzić w lodówce, aż zestaw, 2 godziny.
Beat 1 szklanka śmietany, 2 łyżki cukru, i ekstrakt wanilii w misce, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Rozłóż na schłodzonym cieście.