Nigdy nie można mieć zbyt wiele szkockich przepisów, więc dać 1000 kalorii wołowiny Wellington spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 47g białka, oraz 76 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 17 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z foie gras, ciasto francuskie, polędwicę wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Beef Wellington, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na patelni piecz wołowinę na środku piekarnika przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 120 stopni F Po włożeniu do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Niech filet ostygnie całkowicie i wyrzucić boczek i sznurki. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i zarezerwować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W ciężkiej patelni gotować grzyby w maśle, sól i pieprz na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cała ciecz wydzielają odparowuje i mieszanina jest prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać śmietanę i gotować, aż śmietana zgęstnieje i pokryje tył łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne Nie
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Filet rozprowadzić równomiernie na pate de foie gras, pokrywając wierzch i boki, a grzyby rozłożyć równomiernie na pate de foie gras. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 funt ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 20 na 12 cali lub wystarczająco duży, aby całkowicie zamknąć filet. Lekko ubić białko w małej misce i odstawić. Ubij żółtko z wodą, aby umyć jajko i odstawić. Obtaczony filet ostrożnie odwróć pod środek ciasta i złóż długie boki ciasta, aby zamknąć filet szczotkując krawędzie ciasta białkiem, aby je zamknąć. Zagięte końce ciasta na filet i zapieczętować pozostałym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Foie Gras
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Funtów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Przelać filet, szew bok w dół do galaretki-roll patelni lub płytkiej patelni do pieczenia i umyć ciasto z niektórych jaj umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
9
Rozwałkuj dodatkowe ciasto i wycinaj kształty ozdobnymi frezami. Ułożyć wycięcia na cieście dekoracyjnie, umyć je pozostałym myciem jajecznym i schłodzić filet przez co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć Ciasteczka
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Piecz filet w środku rozgrzanego piekarnika 400 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec filet przez 5 do 10 minut więcej, lub aż termometr mięsa rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i ciasto jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Odstawić filet na 15 minut. W rondlu gotuj zarezerwowane soki z patelni i Madery, aż mieszanina zostanie zmniejszona o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Madera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodaj mieszaninę maranta, bulion, trufle, i sól i pieprz, do smaku, i gotować sos na umiarkowanym ogniu, mieszając, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia, przez 5 minut, lub do momentu zagęszczenia. Poluzuj filet z galaretki, przenieś go 2 szpatułkami na podgrzewany talerz i udekoruj rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Maranta Trzcinowata
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Podawać filet pokrojony w plastry o grubości 3/4 cala, z sosem.