10-Minutowy Serowy Ryż Meksykański

10-Minutowy Serowy Ryż Meksykański
10-minutowy tandetny meksykański ryż może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 73 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać velveetaâ, instant rice, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy 10 Minut Meksykańskiego Ryżu, Łatwy 10 Minut Meksykańskiego Ryżu, oraz 5 Minut Serowy Ryż Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić połączone bulion i salsa gotować w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i VELVEETA; wymieszać. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
RyżRyż
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić 5 min.
5
Mieszaj, aż VELVEETA całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn