10-Minutowy Mus Z Białej Czekolady
10-minutowy mus z białej czekolady to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do valentin day. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, pudding czekoladowy instant i ciasto napełniania mix, mleko sojowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to 10-Minutowy Mus Z Białej Czekolady, 5 minut Niemiecki mus czekoladowy, oraz Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych).
Instrukcje
W rondlu 1-quart umieść 1 łyżkę mleka sojowego i 1 uncję piekarnika.
Podgrzać na małym ogniu, stale mieszając, aż bar do pieczenia stopi się i mieszanina jest gładka. Lekko schłodzić.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić 3/4 szklanki mleka sojowego i budyń wymieszać z trzepaczką drucianą, aż mieszanina zostanie zmieszana i zagęszczona. Wymieszać w roztopionej białej mieszance do pieczenia, aż do dobrze wymieszanej. Złożyć ubitą polewą.
Aby służyć, łyżka do poszczególnych dań deserowych; podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Tuż przed podaniem, wierzch z jagodami; posypać startym białym batonem do pieczenia.