10-Minutowa Biała Pizza
10-minutowa Biała Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, focaccię, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Do Pizzy 5 Minut, 10 Minut Sos Do Pizzy, oraz Pizza Margherita 15 minut.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Umieścić skorupę pizzy lub focaccia na patelni do pizzy lub arkuszu cookie.
Skropić skorupę olejem i rozsypać mielony czosnek na skorupie do krawędzi. Przykryj ciasto warstwą wszystkich 3 połączonych serów i przerabiaj aż do krawędzi skorupek. Top z karczochami serca. Gotować od 6 do 8 minut, aż sery się stopią i zaczną bąbelkować.
Wyjąć z piekarnika i udekorować natką pietruszki.
Ciasto pokroić kółkiem do pizzy lub nożem w kwadraty wielkości kęsa i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto