1-Danie Pepperoni Ser Pizza Piec
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać 1-danie Pepperoni ser Pizza Piec spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2102 kalorie, 92g białka, oraz 106g tłuszczu. Na $5.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka mąki, oliwy z oliwek, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Pizza Pepperoni, Pepperoni Deep-Dish Pizza, oraz Deep Dish Pepperoni Pizza.
Instrukcje
Wymieszać składniki ciasta w wstępnie spryskane 9-1 / 2-calowy talerz Deep dish pie.
Sos do pizzy rozprowadzić równomiernie na cieście.
Górne ciasto z plastrami pepperoni. Mocno wcisnąć pepperoni do ciasta.
Piec umieszczając w zimnym piekarniku; ustaw temperaturę na 350 stopni F.
Piec przez 30 minut lub do zakończenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon