Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos 1-2-3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mieszankę przypraw taco, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 3-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Umieść mięso gulaszowe i warzywa fajita w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Posypać przyprawą taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
4
Polej mięso wodą i delikatnie wymieszaj, aby wszystkie składniki razem wymieszać. Przykryć szczelnie i gotować na dużym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Łyżka mięsa do tortilli z mąki. Top z ulubionymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Z Mąki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.