1-2-3 Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos 1-2-3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mieszankę przypraw taco, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść mięso gulaszowe i warzywa fajita w powolnej kuchence.
Polej mięso wodą i delikatnie wymieszaj, aby wszystkie składniki razem wymieszać. Przykryć szczelnie i gotować na dużym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin.
Łyżka mięsa do tortilli z mąki. Top z ulubionymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.