1-2-3 Sorbet Blackberry
1-2-3 BlackBerry Sorbet to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, jeżyn, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet Blackberry, sorbet kokum lub sok kokum, jak zrobić sorbet kokum, oraz Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes.
Instrukcje
Wymieszać razem 4 szklanki jeżyn i cukru w misce; odstawić mieszaninę 30 protokół.
Mieszanka jeżyn przetwarzać w maszynce lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do kwadratowej patelni o średnicy 9 cali, odrzucając ciała stałe; wymieszać z maślanką. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Rozbić zamrożoną mieszaninę na kawałki i umieścić w misce; ubić ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Powrót do patelni; przykryć i zamrozić 3 godziny lub do twardego.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 2 (14-uncja) opakowania mrożone jeżyny, rozmrożone, mogą być zastąpione świeżymi jeżynami.
Kuchnia Express: Podwójne ilości składników i połączyć sok z jeżyn i maślanki w pojemniku zamrażarki 4-quart zamrażarki elektrycznej. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Zapakuj zamrażarkę z dodatkowym lodem i solą kamienną i odstaw na 1 godzinę przed podaniem.