1-2-3 Sorbet Blackberry

1-2-3 Sorbet Blackberry
1-2-3 BlackBerry Sorbet to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, jeżyn, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet Blackberry, sorbet kokum lub sok kokum, jak zrobić sorbet kokum, oraz Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 szklanki jeżyn i cukru w misce; odstawić mieszaninę 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mieszanka jeżyn przetwarzać w maszynce lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do kwadratowej patelni o średnicy 9 cali, odrzucając ciała stałe; wymieszać z maślanką. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Rozbić zamrożoną mieszaninę na kawałki i umieścić w misce; ubić ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Powrót do patelni; przykryć i zamrozić 3 godziny lub do twardego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
* 2 (14-uncja) opakowania mrożone jeżyny, rozmrożone, mogą być zastąpione świeżymi jeżynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
7
Kuchnia Express: Podwójne ilości składników i połączyć sok z jeżyn i maślanki w pojemniku zamrażarki 4-quart zamrażarki elektrycznej. Zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. Zapakuj zamrażarkę z dodatkowym lodem i solą kamienną i odstaw na 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól KamiennaSól Kamienna
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn