Życie przez czekoladowe babeczki
Życie przez czekoladowe babeczki może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz pocałunki hershey, słodko-gorzką czekoladę, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki z rumem Mango-cztery lekcje pieczenia i jedna lekcja życia, Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, oraz Pikantne ciasteczka czekoladowe Sweet Life.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spray 18 kubków muffin z pieczeniem spray.To zrobić ciasto ciasto, połączyć mąkę, cukier i sól. Zestaw aside.In oddzielny pojemnik, połącz maślankę, jajka, sodę oczyszczoną i wanilię. Wymieszać, aby połączyć i ustawić aside.In rondel, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj kakao w proszku i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj wrzącą wodę, pozostaw do pęcherzyków na kilka sekund, a następnie wyłącz ciepło.
Wlać mieszaninę czekolady na mieszaninę mąki. Wymieszać kilka razy, aby ostygła czekolada.
Wlać mieszaninę maślanki na wierzch i wymieszać do połączenia.
Wlać 1/4 szklanki ciasta ciasto do każdej filiżanki muffin. Lekko ustawić jeden pocałunek w środku każdej babeczki; nie naciskać. (Alternatywnie, możesz dodać 3 puszkowane, pestki wiśni do każdej filiżanki muffin przed dodaniem ciasta.)
Piec przez 20 minut. Pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut na patelni, a następnie wyjąć babeczki i pozostawić do ostygnięcia na pieczeniu rack.To zrobić ganache, krem ciepła i syrop kukurydziany na średnim ogniu. Czekoladę posiekać i dodać do miski.
Do masy śmietankowej dodać wanilię, a następnie polać mieszanką śmietankową na wierzchu posiekanej czekolady.
Ubij razem, aż stopi się, będzie gładka i błyszcząca. Babeczki wsadowe w ganache. Pozostawić do ostygnięcia i ustawić przed podaniem.