Żurawinowy Meat Loaf
Żurawinowy Meat Loaf to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu barbecue, sos żurawinowy pełnoziarnisty, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bochenek mięsa z indyka z glazurą żurawinową, Meat Loaf for One, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę i szynkę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Wklep w nasmarowane 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
W ciągu ostatnich 15 minut pieczenia, baste Meat loaf z sosem barbecue w razie potrzeby.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi laurowymi i żurawiną. Wyrzucić liście laurowe przed krojeniem.