Żurawinowo-pomarańczowy sos Marmoladowy
Żurawinowy i pomarańczowy sos marmolada może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 56 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, żurawinę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pomarańczowy Sos Marmoladowy, Pomarańczowy Sos Do Ciasta Z Marmoladą, oraz Marmolada-szynka Glazurowana ze słodkim sosem pomarańczowo-herbacianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żurawinę umyć; usunąć zmazane jagody.
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z wodą.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z żurawiną; podgrzać do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop.
Podawać sosem ciepłym lub schłodzonym.