Żurawinowo-malinowy Sangrían to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, żurawinę, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Sangria Żurawinowo-Malinowa, Brzoskwiniowo-Malinowa Sangria, oraz Arbuz Malina Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym dzbanku, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać plasterki owoców i żurawiny; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin. Przed podaniem wymieszać z sodą klubową i kostkami lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Owoców
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)