Żurawinowe Batoniki Owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj batonów owsianych z żurawiną. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 221 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Mieszanka żurawiny, orzechów pekan, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Batony Żurawinowo-Owsiane, Batony żurawinowo-owsiane, oraz Żurawinowo-Owsiane Batoniki Jogurtowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię do pieczenia 11x7 cali.
Wlać roztopione masło do miski i ubić w jajku, brązowym cukrze i ekstrakcie waniliowym. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i przyprawę pumpkin pie przesiać razem w osobnej misce do mieszania. Mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną masła, aż do całkowitego wymieszania.
Wymieszać w żurawiny, pekan, i owies, aż równomiernie mieszane. Mieszankę wcisnąć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra wyschnie, a brzegi lekko odciągną od boków patelni, 13 do 15 minut. Ostudzić przed pokrojeniem na kwadraty.