Żurawina Musztarda Pomarańczowa

Żurawina Musztarda Pomarańczowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawina musztarda pomarańczowy spróbować. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 70. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 63 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cukier granulowany, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chutney żurawinowo-pomarańczowy z kminkiem, koprem i gorczycą, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść siedem słoików 4-uncji na stojaku w dużym garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia słoików i zagotuj na dużym ogniu. Gotować przez 10 minut, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić słoiki do odpoczynku w gorącej wodzie. W międzyczasie włóż felgi i pokrywki do małego rondla i przykryj wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż woda się ugotuje, a następnie zdejmij patelnię z ognia i pozwól felgom i pokrywkom odpocząć w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Doprowadzić ocet do wrzenia w małym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Zdjąć garnek z ognia i dodać nasiona gorczycy. Przykryć garnek i odstawić, aż nasiona gorczycy wchłoną większość płynu, około jednej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Przenieść nasiona i pozostałą ciecz do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj jedną szklankę wody i mieszaj, aż mieszanina będzie gładka, a większość nasion gorczycy zostanie posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Dodaj żurawinę i zmiksuj do posiekania, zatrzymując się, aby zeskrobać boki i wymieszać zawartość w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
9
Zawartość blendera wlać do dużego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dodaj sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową i zagotuj. Wymieszaj cukier, suchą musztardę i ziele angielskie. Nadal gotować mieszaninę, stale mieszając, aż zgęstnieje i zmniejsza się nieco, około dwunastu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Kadzi gorącej musztardy do gorących sterylizowanych słoików, pozostawiając 1/4-calowy headspace. Wytrzyj obręcze słoików, przykryj pokrywkami i przykręć opaski, aż będą ledwo ciasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
Umieścić słoiki na stojaku w garnku i całkowicie przykryć wodą. Przykryć garnek i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Gotować przez 10 minut. Wyłączyć podgrzewacz, odkryć garnek i pozostawić słoiki na odpoczynek w wodzie przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Wyjmij słoiki z garnka i pozostaw w spokoju na blacie przez sześć godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje70
Ocena Zdrowia2
Magazyn