Żurawinowy, jabłkowy i świeży Chutney imbirowy wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jabłka granny smith, rodzynki, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chutney Żurawinowy, Jabłkowy I Imbirowy, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Świeże figi i imbir Chutney z Auberge.
Instrukcje
1
Żurawinę, rodzynki, cukier biały, cukier brązowy, cynamon, imbir, goździki i wodę połączyć w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na małym ogniu, aż jagody zaczną pękać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj cebulę, jabłko i seler; nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie gęstnieć, 5 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)