Żelatyny z winogron i kwiatów bzu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj żelatyny z winogron i czarnego bzu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Mieszanka czarnego bzu, żelatyny, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fizz Z Kwiatu Winogronowo-Czarnego Bzu, Gelée z winogron i kwiatów bzu, oraz Gelée z winogron i kwiatów bzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żelatyny można przechowywać w lodówce do 2 dni.
Posypać żelatynę na filiżankę wody w małej misce.
Odstawić około 5 minut lub do momentu, aż mieszanina będzie gąbczasta.
Umieść miskę na małej patelni z gotującą się wodą. Mieszaj mieszaninę żelatyny stale aż do stopienia.
Wymieszać 2 szklanki letniej wody, Likier i rozpuszczoną żelatynę razem w dużej miarce do połączenia. Podziel na cztery szklanki deserowe 8oz (240ml). Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, aż zestaw. Na wierzch każdej polać bitą śmietaną i kilkoma winogronami i podawać schłodzone.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;