Żebra Sylwii
Żeberka Sylwii wymagają mniej więcej 2 godziny od początku do końca. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1469 kalorii, 78g białka, oraz 97 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać SOS barbeque, ketchup, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Żebra Sylwii, Ciasto Kolache Sylwii, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa Sylwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować na średnim ogniu przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim rondlu, połączyć ketchup, sos barbeque, brązowy cukier, sok z cytryny, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, SOS stek i czosnek; dobrze wymieszać. Gotować sos na średnim ogniu przez około 20 minut. (Należy pamiętać, że powyższe składniki są do smaku. Używaj mniej więcej tego, co chcesz. Nigdy nie robię żeberek w ten sam sposób dwa razy!)
Pokrój żebra między kościami i umieść na patelni do pieczenia.
SOS zalać żeberkami, przykryć i gotować przez 30 minut.
Zdejmij folię i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 30 minut.