Żeberka z szałwii z solą i pieprzem
Soli i pieprzu-Crust Prime żeberka z szałwii Jus może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $14.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 1972 kalorie, 90g białka, oraz 169g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki szałwii, gałązki tymianku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka Z Czosnkiem I Solą I Pieprzem, Żeberko Prime Inkrustowane Solą, oraz Żeberka PW z solą rozmarynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso układamy na dużej patelni, tłustej stronie do góry. Mięso obficie doprawić solą i pieprzem. Wokół pieczenia rozsypać 10 gałązek szałwii i tymianku, 6 liści laurowych, szalotki i zmiażdżone ząbki czosnku.
Wlać 1 szklankę wody i smażyć przez 45 minut. Zmniejsz temperaturę do 27
Piecz mięso przez około 2 godziny i 15 minut dłużej, dodając pozostały 1 szklankę wody do patelni, gdy soki odparują. Pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część rejestruje 13
Przenieś pieczeń na dużą deskę do rzeźbienia.
Wlać tłuszcz w patelni do dużej żaroodpornej miski, zatrzymując się, gdy dotrzesz do syropowych soków na dnie patelni.
Wlać soki z patelni do małej miseczki i wyrzucić warzywa i zioła.
Ustaw patelnię na 2 palniki i dodaj 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu.
Dodaj cebulę, pieprz i pokrojony czosnek, pozostałe 2 liście laurowe i 10 gałązek szałwii i tymianku. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż cebula zmięknie, o 8 protokół.
Dodać wino i gotować, skrobanie się wszelkie kawałki przyklejone do dna i boków patelni.
Wlać mieszaninę do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać bulion wołowy i soki patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 15 protokół.
W małej misce ubić mąkę z 2 łyżkami zarezerwowanego tłuszczu.
Ubij pastę do rondla i gotuj na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Przecedzić sos przez drobne sito i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Odciąć kości off pieczeń i pokroić mięso 1/2 cala grubości.
Pokrój między kościami i podawaj je z boku. Podaj SOS przy stole.