Żeberka Wołowe Z Grilla

Żeberka Wołowe Z Grilla
Grillowane żeberka wołowe wymagają około 4 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,49 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 33g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką musztardę dijon, cebulę, olej canolan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żeberka wołowe z grilla dla dwojga, Żeberka Wołowe Z Grilla, oraz Żeberka Wołowe Z Grilla.

Instrukcje

1
Na dużej patelni brązowe żeberka w oleju partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść cebulę i wodę w 5-qt. powolna kuchenka; dodaj żeberka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 do 5 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
W małym rondelku połącz pozostałe składniki; gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Usuń żeberka z powolnej kuchenki. Wyrzuć płyn do gotowania. Włóż żeberka do wolnej kuchenki; polej sosem żeberka. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn