Żeberka Wieprzowe Kiwi-Limonka
Żeberka wieprzowe Kiwi-Limonka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z limonki, ocet jabłkowy, kiwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Ciasto Z Limonką Kiwi, Ciasto Z Limonką Kiwi, oraz Kiwi-Lime-Rum Slush.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Zmiksuj kiwi, cukier, ocet, sok z limonki, sól, chili w proszku, skrobię kukurydzianą i czosnek w blenderze do zgęstnienia w sosie.
Umieść żeberka wieprzowe na blasze do pieczenia.
Mżawka mieszany sos kiwi na żeberka.
Luźno przykryć żebra arkuszem folii aluminiowej.
Gotować w rozgrzanym piekarniku do miękkości, około 1 godziny.